واکنش وزیر دفاع به تهدید آمریکا: اگر به جمهوری اسلامی ایران حمله شود با قدرت پاسخ خواهیم داد (۱۴ اردیبهشت ۱۴۰۴) رونمایی از موشک بالستیک قاسم بصیر اهتمام دولت برای ارتقای کمی و کیفی جامعه فرهنگیان ویتکاف مسئول مذاکره با ایران باقی می‌ماند اوکراین کارخانه تجهیزات نظامی روسیه در بریانسک را هدف حمله قرار داد کشف بمب دست‌ساز در یک بزرگراه در مناطق اشغالی فلسطین + ویدئو آمار نهایی جان‌باختگان حادثه بندر شهید رجایی اعلام شد (۱۴ اردیبهشت ۱۴۰۴) عراقچی عازم پاکستان شد (۱۴ اردیبهشت ۱۴۰۴) قسام علیه نظامیان صهیونیست در غزه دست به عملیات جدید زد (۱۴ اردیبهشت ۱۴۰۴) ترامپ توافق با ایران را ساده توصیف کرد تکذیب تغییر فرمانده کل سپاه (۱۴ اردیبهشت ۱۴۰۴) نتانیاهو علیه انصارالله یمن و حماس رجزخوانی کرد تحولات منطقه محور دیدار امیر قطر با رئیس امارات انتخابات شورا‌ها ۱۱ اردیبهشت ۱۴۰۵ برگزار خواهد شد حماس از یمن به دلیل حملات ارتش این کشور به عمق اراضی اشغالی تشکر کرد پرواز جنگنده‌های ترکیه در نزدیکی محل حمله هوایی اسرائیل به کاخ ریاست جمهوری سوریه جزئیات سفر عراقچی به پاکستان اعلام شد یحیی سریع: با موشک هایپرسونیک فرودگاه بن‌گوریون را هدف قرار دادیم + ویدئو فرمانده‌ کل سپاه: آشکارا دربرابر حریف در میدان می‌ایستیم پوتین: عملیات در اوکراین، بدون تسلیحات اتمی هم تکمیل می‌شود بازداشت ۷ ایرانی به ظن جرائم تروریستی در لندن سفر قریب‌الوقوع شی جین‌پینگ به مسکو رئیس‌جمهور در آیین تجلیل از معلمان نمونه کشور شرکت کرد (۱۴ اردیبهشت ۱۴۰۴) رئیس امور سیاست خارجی و بین‌الملل دفتر رئیس‌جمهور منصوب شد (۱۴ اردیبهشت ۱۴۰۴) معاون حقوق عامه و پیشگیری از وقوع جرم دادستانی کل کشور منصوب شد (۱۴ اردیبهشت ۱۴۰۴) کیم جونگ اون: انقلاب دوم زرهی در راه است قالیباف در همایش بین‌المللی علوم انسانی اسلامی: پیروزی انقلاب اسلامی امر ملی را احیا کرد و مردم را به مرکز ثقل اداره کشور آورد رهبر معظم انقلاب اسلامی: حج تنها فریضه‌ای است که شکل و ظاهر و ترکیب آن صد در صد سیاسی است + ویدئو (۱۴ اردیبهشت ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

عراقچی: به دنبال مذکرات فرسایشی با هدف مذاکره برای مذاکره نیستیم | اگر مذاکرات سازنده باشد ادامه خواهد یافت

  • کد خبر: ۶۴۲۰۳
  • ۲۶ فروردين ۱۴۰۰ - ۱۵:۰۰
عراقچی: به دنبال مذکرات فرسایشی با هدف مذاکره برای مذاکره نیستیم | اگر مذاکرات سازنده باشد ادامه خواهد یافت
رییس تیم مذاکره کننده ایران در نشست وین گفت: به دنبال مذاکرات فرسایشی و مذاکراتی که فقط زمان‌بر باشد و هدف آن مذاکره برای مذاکره باشد به هیچ وجه نیستیم.

به گزارش شهرآرانیوز؛ سید عباس عراقچی روز پنجشنبه پیش از شرکت در نشست کمیسیون مشترک برجام گفت: جلسه کمیسیون مشترک امروز مجدداً آغاز به کار خواهد کرد. در دو روز گذشته رایزنی‌های فشرده‌ای را با هیات‌های مختلف داشته‌ایم.

 

وی افزود: امروز مجدداً کار را به شکل رسمی تر شروع می‌کنیم و امیدواریم کارگروه ها بتوانند در اسرع وقت به موقع تشکیل جلسه دهند و روند را طی کنیم.

 

رییس تیم مذاکره کننده ایران در نشست وین اظهار کرد: همان‌طور که قبلاً گفتیم به دنبال مذاکرات فرسایشی و مذاکراتی که فقط زمانبر باشد و هدف آن فقط مذاکره برای مذاکره باشد به هیچ وجه نیستیم و این را امروز به روشنی خواهیم گفت و در این مسیر هم حرکت خواهیم کرد.

 

وی اضافه کرد: اگر مذاکرات به سمت سازنده که ما انتظار داریم پیش برود طبیعتاً ادامه پیدا می کند در غیر این صورت با آن برخورد خواهد شد.

 

نشست کمیسیون مشترک برجام به صورت حضوری ساعت ۱۵ به وقت تهران در گراند هتل وین آغاز می‌شود. سیدعباس عراقچی معاون سیاسی وزیر امور خارجه کشورمان ریاست هیأت ایرانی را در این گفت‌وگوها به عهده دارد.

 

نمایندگانی از سایر دستگاه‌ها از جمله بانک مرکزی، وزارت نفت و سازمان انرژی اتمی نیز در این نشست حضور دارند. انریکه مورا مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا عهده‌دار ریاست این جلسه است و نمایندگان روسیه، چین، فرانسه، آلمان و انگلستان در این نشست شرکت دارند.

 

در این دور از گفت‌وگوها نیز رایزنی‌های فنی در قالب نشست‌های کارشناسی در دو حوزه رفع تحریم‌ها و موضوعات هسته‌ای انجام می گیرد. به روال معمول، در حاشیه این نشست، دیدارهایی به صورت دوجانبه با روسای دیگر هیأت‌های حاضر در گفت‌وگوها برگزار می‌شود. این مذاکرات صرفا در چارچوب برجام و با شرکت نمایندگان ایران و ۱+۴ برگزار می‌شود.

 

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->